


while Client was an active client, along with a settlement agreement for Licensee to pay 
Client's husband ("Husband") a sum of $50,000. 

4. From 11/18 - 01/20, Applicant provided services to Client after Client was referred for
Individual Counseling by Client and Husband's Marriage and Family Counselor.

5. Between 10/19 and 10/20, Applicant and Client exchanged electronic messages that
included the following:
a. Over 200 pages of text message screen captures which included some highly

inappropriate messages.
b. Four (4) inappropriate pictures.
c. Evidence of at least two (2) inappropriate encounters outside of counseling sessions.

6. Additionally, during a 12/17/21 phone conversation with Board staff, Applicant
acknowledged to Board staff that she had "sexual encounter" with Client.

7. Applicant had a sexual relationship with a client.

Pursuant to A.R.S. § 41.1092.03 (B), you may request a formal hearing by notifying the Board, 
in writing, within 35 days from the date of this letter. The hearing will be held within 60 days 
after the Board receives your request. (A.R.S. § 41-1092.05)(A)) At the hearing, you will have 
the burden of proof to demonstrate that you are qualified for licensure regarding the matters set 
forth above. The Office of the Attorney General will represent the State of Arizona at the 
hearing. In addition, if you request a hearing, you have the right to request a settlement 
conference. (A.R.S. § 41-1092.06) Please note that if you do not request a hearing by the close of 
business on March 22, 2022, your file will be closed without recourse to appeal. If you desire 
licensure in the future you will be required to submit a new application and fee. Please be further 
advised that pursuant to the Board's licensure statutes only persons holding licenses to practice 
behavioral health may do so unless they are exempt from licensure pursuant to A.R.S. § 32-3271. 

Notice to Licensure Applicant: 

Pursuant to A.R.S. § 41-1093.01, an agency shall limit all occupational regulations to regulations 
that are demonstrated to be necessary to specifically fulfill a public health, safety or welfare 
concern. Pursuant to A.R.S. § 41-1093.02 and A.R.S. § 41-1093.03, you have the right to 
petition this agency to repeal or modify the occupational regulation or bring an action in a court 
of general jurisdiction to challenge the occupational regulation and to ensure compliance with 
A.R.S. § 41-1093.01. 

If you have any questions, I can be reached at (602) 542-1617. 

Sincerely, 

Tobi Zavala 

Executive Director 




